Allt fler människor söker information och kommunicerar på internet. Det ställer höga krav på att företag ska synas på ett framgångsrikt sätt i ett tekniskt och föränderligt samhälle. 

Vi har skapat hemsidor i mer än 10 år. Idag erbjuder vi ett flertal webbaserade lösningar utformade och skräddarsydda efter organisationen och omvärldens förutsättningar. 

Vilket område kan vi hjälpa dig med?

Hemsida


Enkelt, smidigt och utan några krusiduller

Vi vet att våra kunder vill ha en enkel och smidig webblösning. Därför har vi utvecklat en produktserie som vi kallar WebPage™. Serien innehåller tre olika produkter och är utvecklade efter olika organisationers förutsättningar och behov där vi bland annat anpassar hemsidor efter alla skärmstorlekar. Alla serier har fasta priser och inkluderar webbhotell, fri support och andra funktioner som tillkommer i ett webbprojekt.

Vi har utvecklat publiceringsverktyget WebManager 3, förkortat WM3. Något som vi är mycket stolta över. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att ändra på sin hemsida. Med hjälp av live-redigering kan du ändra direkt på sidan och se slutresultatet direkt – utan massa onödiga menyer och knappar.

Vi inleder alltid ett samarbete genom att lära känna er och lyssna på era förväntningar med er hemsida. Därefter genomför vi en analys och utformar en strategi som svarar på hur vi ska få er hemsida att lyckas efter ditt syfte och mål. 

KONTAKT

HENRIK LÖWENADLER

0470-723 354

henrik@hldesign.se

Webbshop


Den tekniska utvecklingen har medfört förändrade försäljningsmetoder. Idag förväntas tillgängligheten på företag och produkter vara oändlig. Det har medfört att allt fler företag satsar på e-handel.

En webbshop ökar din tillgänglighet och är ett effektivt verktyg för försäljning av produkter. Men det förutsätter också att den är anpassad efter såväl dina behov som kundens. Vi erbjuder plattformen WebShop™ som är flexibelt, lätthanterligt och anpassat efter att administratören ska kunna ha kontroll över webbshoppens olika funktioner.

Vår plattform innehåller både B2B (Business to Business) och B2C (Business to Consumer), vilket innebär att det är möjligt att anpassa shoppen efter både företags- och privatkunder. 
 

KONTAKT

HENRIK LÖWENADLER

0470-723 354

henrik@hldesign.se

INTRANÄT


Intern kommunikation är idag viktigare än någonsin. Det höga tempot och den stora mängden information som personalen behöver tillgång till kräver enklare och mer direkta kommunikationsvägar samt snabbare tillgång till viktiga filer och dokument.

Med IntraNetTM får ert företag en komplett Intranätslösning med filhantering, dokumenhantering, kalendrar, nyhetsflöden, informationsplank och mycket mer. Designen av ert intranät skräddarsys och anpassas helt efter era behov och önskemål. 
 

KONTAKT

HENRIK LÖWENADLER

0470-723 354

henrik@hldesign.se

WEBBREDAKTÖR


Idag förväntas företag och organisationer vara tillgängliga och synliga på ett annat sätt. Sociala medier är en marknadsföringskanal som förändras varje dag – liksom förutsättningarna för dig som företag. Förutom att marknadsföra era produkter och tjänster är det här en kanal som stärker ert varumärke och er relation till kunden, men också möjliggör för er att informera och kommunicera med era kunder på ett effektivt sätt.
Om det görs på rätt sätt. 

Samhällets tekniska utveckling har skapat nya förutsättningar för att genomföra kampanjer där effekten på det tryckta mediet minskat i takt med färre läsare. Vår webbredaktör hjälper er att synas på rätt sätt och i rätt kanaler – till den nivå som passar er verksamhet. 

Kontakt

Elvira Linnér

​0470-723 332

elvira@hldesign.se