Aqua Expert


Hemsida

 

Aqua Expert levererar kompletta vattenreningssystem anpassade till enskilda avlopp. De har lång erfarenhet inom vattenrening och filter vilket gör att de kan erbjuda sina kunder hög kvalitet, kunskap och ett brett utbud. 

 

UTMANINGEN

Aqua Expert ville ha en användarvänlig hemsida anpassad efter deras målgrupper, vilka är återförsäljare och privatpersoner med enskilt avlopp. Deras hemsida ska vara en plattform med enkel och tydlig kommunikation. 

 

LÖSNINGEN

För att få sidan så användarvänlig som möjligt kategoriserade vi produkterna på ett översiktligt sätt och arbetade mycket med tredimensionella bilder. Besökaren hittar enkelt rätt produkt, kan läsa om hur produkter fungerar och ladda ner bruksanvisningar. En avancerad kontaktkarta skapades med en lista på alla återförsäljare i Sverige, där man enkelt kan hitta närmaste försäljningsställe. 

 

RESULTATET

En snygg, fräsch och inbjudande hemsida med tydlig och enkel kommunikation till såväl yrkesmänniskor som till privatpersoner som är intresserade av vattenrening. 

OMDÖMET

”Vår ambition var att skapa en hemsida som med en användarvänlig design och effektivt informationsflöde möjliggöra för kund och återförsäljare att hitta varandra. HL Design lyckades med detta vilket bidragit till mer tid där kunden stannar på vår webbsida samt ökad trafik. Användarvänligheten är ett ledord när det kommer till HL Designs plattform.” Martin Höjer, Aqua Expert