Dörr & portbolaget


Hemsida

 

Dörr & Portbolaget i Vittaryd är ett familjeägt bolag som levererat dörrar och portar av hög kvalitet i mer än 70 år. Verksamheten genomsyras av tradition och hantverk där allt tillverkas enligt kundens önskemål. Företaget har 23 anställda och en årsomsättning på cirka 27 miljoner.

 

UTMANINGEN

Deras kunder är framförallt olika byggföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner. Vi fick i uppgift att skapa en ny hemsida med ett modernt utseende och som presenterar bolagets produkter på ett inbjudande sätt anpassat efter deras kunders intresse.

 

LÖSNINGEN

Bolaget präglas av svensk kvalitet, tradition och hantverk. Helt efter kundens önskemål. Dessa egenskaper hade vi som vision att lyfta upp genom en smakfull design. För att sidan skulle bli så lättanvänd som möjligt fokuserade vi bland annat på en smidig navigering mellan produkterna och kontaktsidan, där besökarna kopplas direkt till rätt kontaktperson.

 

RESULTATET

Dörr & Portbolaget fick en helt ny och modern hemsida anpassad för såväl dator, surfplatta och smart phone. Produkterna presenteras snyggt och det finns ett rikt utbud av referensbilder.

OMDÖMET

“När vi på Dörr & Portbolaget skulle modernisera vår hemsida så var vi i kontakt med ett antal leverantörer. Att valet föll på HL Design var främst den personliga kontakten vi fick och deras lyhördhet om vad vi ville ha. HL Design presenterade snabbt ett första utkast baserat på våra synpunkter och med deras erfarenhet och kompetens ledde detta fram till en hemsida med hög kvalité som vi fått mycket beröm för. När det var dags att göra en webbshop till Mirage Frisörservice så var valet på leverantör inte svårt. Även här har vi fått en modern webbshop av högsta kvalité som vi som företag är mycket nöjd med.

HL Design är ett företag med duktig personal som uppvisar stor kompetens och därmed blir slutresultatet av högsta kvalité.” Lars Ahlin, Dörr & Portbolaget och Mirage Frisörservice