Ello i Lammhult


Hemsida

 

Ello i Lammhult är ett familjeägt företag som producerar flera klassiska husmanskostprodukter som isterband, kalvsylta och leverpastej. De tillverkar produkter av hög kvalitet och av småländsk mattradition med råvaror från småländska gårdar. Deras kunder är framförallt olika partners och återförsäljare.

 

UTMANINGEN

Ello i Lammhult säljer inte sina produkter direkt till slutkund, det innebär andra förutsättningar i varumärkesbyggandet och marknadsföringen – inte minst vad gäller en hemsidas funktioner och innehåll. Ello i Lammhults önskemål var att få en hemsida där slutkunden kan inspireras och skapa ett intresse kring produkterna, för att sedan köpa dem i livsmedelsbutiken.

 

LÖSNINGEN

För att skapa ett intresse av Ello i Lammhults produkter har hemsidan ett starkt fokus på produktbilder med en målsättning om att skapa ett behov av produkterna. Alla produkter är kopplade till recept för att inspirera besökarna om hur man kan använda produkterna i nya spännande maträtter. Husmanskost på ett modernt sätt.

 

RESULTATET

Ello i Lammhult fick en modern och produktorienterad hemsida som attraherar såväl återförsäljare som slutkund. Besökarna kan inspireras av att skapa nya läckra maträtter med hjälp av Ello i Lammhults högkvalitativa och småländska husmanskostprodukter.