Hallandstrafiken


Hemsida, Mina sidor, Mina sidor företag

 

Hallandstrafiken ansvarar för kollektivtrafiken i Halland. Varje dag arrangerar de drygt 30 000 bussresor i Halland och på ett år kör deras bussar mer än en miljon mil tillsammans. Deras verksamhet innefattar även tågsystemen Öresundståg, Västtågen och Krösatåg.

 

UTMANINGEN

Vår utmaning var att skapa en hemsida som ska uppfattas som enkel, smidig och lättnavigerad av Hallands alla resenärer.

 

LÖSNINGEN

Med hjälp av olika verktyg analyserade vi Hallandstrafikens hemsida för att kartlägga hur sidan används av besökarna. Vi fick fram information om vilka vägar besökarna använder för att hitta rätt information och vilka enheter som de använder när de besöker sidan. Denna analys var grunden till hur den nya sidans struktur, innehåll och design utformades.

 

RESULTATET

En fantastiskt stilren, fräsch och användarvänlig hemsida – helt anpassad efter resenärernas behov. Den är även anpassad till besökare som surfar via en smart phone och surfplatta.

OMDÖMET

"Vår hemsida har fått ett ordentligt lyft som både vi och våra kunder är mycket nöjda med. HL Designs engagemang och kunskap har markant bidragit till att resultatet blivit så lyckat oavsett om våra besökare använder dator, surfplatta eller smart phone" Jarl arne Leek, Hallandstrafiken