Öjaby herrgård


Hemsida

 

Öjaby Herrgård bedriver hotell, restaurang och konferens strax utanför Växjö. De är omtalade och prisbelönta för sin goda mat och är populärt för såväl affärsresenärer, festarrangemang och hotellgäster. 

 

UTMANINGEN

På den tidigare sidan fick besökarna ofta klicka flera gånger innan de hittade rätt information. HL Design fick därmed i uppdrag att skapa en sida med tydliga budskap, enkla och korta kontaktvägar samt att göra det så enkelt som möjligt att boka ett rum. 

 

LÖSNINGEN

Genom att analysera hemsidan med hjälp av en värmekarta – som visar hur besökarna navigerar – fick vi värdefull information om vilka budskap som ska lyftas fram på startsidan och vilka som kan prioriteras bort. Analysen utgjorde grunden för den nya sidans struktur.  

 

RESULTATET

En mycket smakfull hemsida där besökarna enkelt kan boka ett rum eller hitta det dem söker. Den mest eftertraktade informationen är mest synlig och de olika verksamhetsområdena lyfts upp genom intresseväckande bilder och rubriker. 

Omdömet

"HL Design fungerade alldeles utmärkt som leverantör vid uppbyggnaden av vår nya hemsida. De var med från början till slut och bidrog med både erfarenhet och inspiration. Proffsigt rakt igenom. Slutresultatet blev bättre än vad jag förväntat mig" Robert Kroon, Öjaby Herrgård